Παραδοσιακό κοντοσούβλι από αρνάκι γάλακτος, με τη μοναδική συνταγή της ταβέρνας ο Νώντας στη Λιβαδειά Βοιωτίας.
Ο πιο αγαπημένος και νόστιμος μεζές του Πάσχα.. και όχι μόνο είναι το κοντοσούβλι αρνί!
Πώς να το περιγράψεις κανείς;;; Μαλακό…λιώνει στο στόμα σαν λουκούμι, καλοψημένο… τόσο όσο χρειάζεται, νόστιμο… σαν να βρίσκεσαι στην Ρούμελη που είναι η καταγωγή του, ένα κοντοσούβλι με όλη τη σημασία της λέξης και μάλιστα ψημένο στην σούβλα της κουζίνας μας!!!! Τα σχόλια είναι περιττά!!! Ας αφήσουμε τη γεύση του να μας κατακτήσει…