Μπορεί να είθισται να τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής μόνο δύο φορές επιτρέπεται το ψάρι. Η μία είναι η Κυριακή των Βαϊων και η άλλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις 25 Μαρτίου.
Καλαμαράκια
Τα Κούλουμα είναι μια καλή ευκαιρία για να βγουν από την αφάνεια νηστίσιμοι μεζέδες και λιχουδιές που λείπουν από το καθημερινό τραπέζι. Θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά πρωταγωνιστούν στις επιλογές μας γεμίζοντας ένα τραπέζι που μυρίζει Ελλάδα!
Μοσχάρι κόντρα μερίδα
Όχι ιδιαίτερα μαλακό αλλά νόστιμο μέρος με κόκαλο η χωρίς, όταν είναι ενιαίο με το κόκαλο είναι το T Bon Steak.
Ιδανικό για ψητό φούρνου με το κόκαλο η χωρίς, για μπρεζέ, και για σχάρα κομμένο σε φέτες.
Μοσχαρίσια Γάλακτος
Τι πιο απλό από το να θέλει κανείς να απολαύσει πραγματικά μια φρέσκια, νόστιμη και ζουμερή μοσχαρίσια γάλακτος από τα χέρια ενός σπεσιαλίστα;
Φιλέτο μερίδα
Το πιο μαλακό και το πιο ακριβό μέρος του μοσχαριού.Ενδείκνυται για σχάρα.
Κοτόπουλο μερίδα
Μπορεί τα παιδιά να είναι αυστηροί κριτές όσον αφορά στο φαγητό τους, αλλά μπροστά σε ένα πιάτο με νόστιμο καλομαγειρεμένο κοτόπουλο δύσκολα μπορούν να αντισταθούν.
Λουκάνικο χωριάτικο
Μπιφτέκι μερίδα
Ένα πιάτο με καλοψημένο μπιφτέκι, από φρέσκο κιμά, συνοδευόμενο από τραγανές τηγανητές πατάτες, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση για τους μικρούς μας επισκέπτες.